Clicky

FilozófiájaA Felder Csoport, melynek székhelye a Hall in Tirolban található, a világ vezető ajánlattevőinek egyike a nagy- és kis- és kéziipari famegmunkálás terén.

Szenvedéllyel, meggyőződéssel és bátorsággal követjük filozófiánk alapelvét már 1956 óta: vevőinknek pontosan azt a gépet kínáljuk, amelyre szükségük van.

Munkatársaink 72 országban, 200-nál is több értékesítő és szervizhelyen képviselik ezt a gondolatot, melyhez jelmondatunk: "Mindent egy kézből" az egész világon. A növekvő globális kihívások ellenére a továbbiakban is legfőbb törekvésünk: minőséget, pontosságot Ausztriából.

[8,PR_Mappe_Profil_05,2,0]

[8,PR_Mappe_Profil_06,2,0]

Így folyik a kereken 250 különféle terméket átfogó modellpaletta gyártása a Hall in Tirol-i gyárban.

Számos nemzetközi kitüntetés, mint például a Bayor Állami Díj, az IF-Design-Award vagy az Adolf-Loos-díj tanúsítja szenvedélyünket és támasztja alá azt az igényünket, hogy a legjobb famegmunkáló gépeket gyártsuk.

A Felder, a Format-4 és a Hammer márkával vagyunk képesek a kéziipar, a kisipar és a nagyipar legkihívóbb egyedi követelményeit is kompromisszumoktól mentesen kiszolgálni.[8,PR_Mappe_Marken_01,2,0][8,PR_Mappe_Marken_02,2,0]