Adatvédelem

Internetes oldalunk tartalmának megtekintéséhez nem szükségesek személyre vonatkozó adatok. Ha olyan személyes ill. üzleti adatot kérnénk, mint pl. e-mail címek, nevek és címek, akkor Ön azt teljesen szabad akaratából teheti meg. A kínálatba tartozó termékek és szolgáltatások igénybevétele és kifizetése – amennyiben technikailag lehetséges, ill. amennyire azt a törvényi keretfeltételek engedélyezik – személyes adatok megadása nélkül is elképzelhető ill. anonim adatok megadása vagy esetleg álnév alatt is történhet a vásárlás.

Az Ön e-mail címét saját termékeink információinak elküldésére és szolgáltatásaink elküldésére használjuk. Nem adjuk tovább e-mail címét harmadik fél felé, és nem küldünk Önnek harmadik fél reklámját sem. Minden egyes hírlevelünk alján megtalálhatja a leiratkozás módját. Az e-mailek linkjeinek látogatását anonim mérjük honlapunkon. Ezzel kizárva a személyes felhasználási profilok létrehozását.

Adatfelhasználás
Személyes adatait az Ön számára előkészített információk és termékek személyre szabására használjuk. Az e-mail címét kiegészítő személyes adatait önkéntesen megadhatja – csak arra használjuk fel őket, hogy Önt megfelelően és személyesen szólíthassuk meg. Ehhez természetesen használhat más e-mail címet és megadhat fantázianeveket is.